İstanbul’da bir süredir haber alınamayan Özbekistan uyruklu Ergashalieva Sayyora‘nın (32), kaldığı evde öldürülerek cesedinin parçalandığı ortaya çıktı. Emniyet ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, cinayetin detayları gün yüzüne çıkarıldı.
Kamera Görüntüleri Takibe Alındı
Sayyora’nın en son başka bir cinayet vakasıyla gündeme gelen bir adreste görüldüğünü saptayan polis, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde, şüpheliler D.A.U.T. ve G.A.K.’nin evden siyah çöp torbaları ve beyaz bir valizle defalarca çıkış yaptıkları tespit edildi.
Ceset Parçalarını Çöp Konteynerlerine Bıraktılar
Zanlıların ticari taksiyle Fatih’e gittikleri ve yanlarındaki parçaları farklı çöp konteynerlerine bıraktıkları belirlendi. Halihazırda başka bir cinayet suçundan tutuklu bulunan şüpheliler, cezaevinden getirilerek yapılan sorgularında Sayyora’yı da aynı yöntemle öldürdüklerini itiraf etti.
Kasten Öldürme suçundan haklarında işlem başlatılan iki şüphelinin, emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.






