MENÜ
02 Haziran 2026 Salı
DOLAR 45,9201 ▲ %0,02
EURO 53,4642 ▲ %0,03
ALTIN 6.624,27 ▲ %0,07

Didim’de Otomobil Şarampole Uçtu: 2 Ölü

Aydın’ın turistik ilçesi Didim, güne acı bir haberle uyandı. İlçede seyir halindeki bir otomobilin kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen feci kazada, araç içerisinde bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve güvenlik gücü sevk edildi.

Didim’de Trafik Kazası: Ekipler Seferber Oldu

Edinilen bilgilere göre kaza, Didim sınırları içerisindeki ana güzergahlardan birinde gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yoldan çıkarak metrelerce yüksekten şarampole yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarıyla bölgeye hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede araç içindeki iki kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Bölgeye gelen jandarma ve polis ekipleri, kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Şarampole devrilen aracın ağır hasar alarak hurdaya döndüğü görülürken, hayatını kaybeden vatandaşların cansız bedenleri, Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemelerinin ardından Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Yetkililer, kazanın meydana geliş nedenine dair geniş çaplı bir inceleme başlattı. İlk belirlemelere göre aşırı hız veya dikkatsizlik ihtimalleri üzerinde durulurken, aracın teknik aksamında bir arıza olup olmadığı da teknik ekiplerce araştırılıyor. Özellikle trafik yoğunluğunun arttığı bu dönemlerde, sürücülerin hız sınırlarına uyması ve trafik işaretlerine azami dikkat göstermesi konusunda yetkililerden uyarı geldi.

Yaşanan bu üzücü olay, Didim ve çevresinde derin üzüntü yaratırken, kazayla ilgili adli sürecin devam ettiği öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları ve otopsi işlemleri sürerken, trafik ekipleri özellikle virajlı ve tehlikeli yollarda sürücülerin yorgun veya uykusuz yola çıkmamaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir