Kız Kardeşlerine Evde Saldırdı
Antalya’da kız kardeşlerini “içlerine şeytan girdi” iddiasıyla boğmaya çalışan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı. Ağır yaralanan kardeşlerden birinin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.
Yardıma Gelen Diğer Ablasını da Hedef Aldı
Olay, Antalya’da bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre M.D., kız kardeşi K.D.’ye saldırdı. Kardeşinin elinden kaçmayı başaran K.D., diğer ablası M.D.’ye mesaj atarak yardım istedi. Takibini sürdüren M.D., yakaladığı kız kardeşi K.D.’nin boğazını sıkarak hareketsiz kalana kadar şiddet uyguladı.
Gelen yardım mesajı üzerine eve ulaşan abla M.D., kardeşini yerde hareketsiz yatarken buldu ve hızla 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Bu esnada zanlı M.D., ihbarda bulunan ablasına da saldırarak boğmaya çalıştı. Balkona çıkarak bir süre bağıran ve kendisini sakinleştirmeye çalışan ablası M.D.’ye yumruk atan zanlı, tekrar boğazını sıktığı esnada açık olan daire kapısından içeri giren polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
Hastanede Tedavi Altına Alındılar
Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan K.D., Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde entübe edildi. Diğer abla M.D. ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Emniyetteki sorgusunda kız kardeşlerinin içine şeytan girdiğini öne süren şüpheli M.D., polislerin gelmemesi durumunda her iki ablasını da öldüreceğini ifade etti. Adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: Hürriyet






