AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, beraberindeki parti teşkilatı heyetiyle birlikte İscehisar ve Bayat ilçelerinde çeşitli ziyaretler ve danışma meclisi toplantıları gerçekleştirdi. Bu programlar çerçevesinde İscehisar ilçesinde danışma meclisi toplantısı düzenlenirken, Bayat ilçesinde ise yeni ilçe başkanlığı binasının açılışı gerçekleştirildi.
İscehisar ve Karaağaç Ziyaretlerinde İstişare Vurgusu
İscehisar ilçesindeki temaslarında Dr. Hasan Arslan’a; AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Özteke, İlçe Başkanı Metin Balaban, İl Genel Meclisi Üyesi Naci Mermer ve Seydiler Belediye Başkanı Adem Tokdemir ile teşkilat üyeleri eşlik etti. Ortak akıl ve istişare kültürünün önemine değinilen danışma meclisi toplantısının ardından heyet, nüfusu 2 binin üzerinde olan ilçenin en büyük köyü Karaağaç’ı ziyaret etti. Köy Muhtarı Satılmış Duru ve sakinlerle gerçekleştirilen görüşmede, bölgedeki mera alanları ile planlanan yeni sanayi bölgesi gibi konular detaylıca ele alındı.
Bayat’ta Yeni Hizmet Binası Dualarla Açıldı
Bayat ilçesinde düzenlenen törende, AK Parti’nin yeni ilçe başkanlığı binasının açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Açılış programına İl Yönetim Kurulu Üyeleri Emrullah Keser ve Zeynep Gürman, Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, İlçe Başkanı Ahmet Çoban ve İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Üçer katıldı. Bayat’taki törenin ardından Milletvekili Arslan ve beraberindeki heyet, Dazkırı ilçesine geçerek burada da geniş katılımlı bir ilçe danışma meclisi toplantısı düzenledi.
“Seçimlerin Hemen Ardından Yeni Dönem Çalışmalarına Başlarız”
Toplantılarda vatandaşlara ve parti üyelerine hitap eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, partisinin çalışma prensiplerine ve taleplerin takibine dair açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin her zaman vatandaşlarla iç içe olduğunu belirten Arslan, istişare kültürünü önemsediklerini ifade etti. Gittikleri her bölgede talepleri dinlediklerini aktaran Arslan; sıcak asfalt ihtiyaçları, mera alanları ve yeni sanayi bölgeleri gibi konuları tek tek not alarak sürecin takipçisi olduklarını vurguladı.
Kaynak: Afyonhaber






