MENÜ
21 Haziran 2026 Pazar
DOLAR 46,4792 ▼ %0,02
EURO 53,3552 ▲ %0,15
ALTIN 6.205,50 ▼ %1,30

Abdullah Özdemir’den Erdoğan’a Babalar Günü Hediyesi

Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Üyeleriyle Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü vesilesiyle AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve beraberindeki gençlik kolları heyetiyle bir araya geldi. Gençlerin tebrik talebini geri çevirmeyen Erdoğan, kendisi için hazırlanan özel tasarım tabloyu kabul ederek gençlerle sohbet etti.

“Baba Bir Geceni de Bize Ayır” Sürprizi

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından hazırlanan tabloda “İyi ki Erdoğan var”, “Baba bir geceni de bize ayır” ve “Bugün milyonlarca genç, o geceler için teşekkür ediyor” ifadeleri yer aldı. Tabloda geçen bu özel cümle, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmiş yıllarda ailesiyle yaşadığı duygusal bir anıyı yeniden gündeme getirdi.

Erdoğan, katıldığı bir yayında geçmişteki yoğun siyasi çalışmaları nedeniyle çocuklarına zaman ayıramadığını anlatırken, kızı Esra Erdoğan Albayrak’ın odasının kapısına “Baba bir geceni de bize ayır” yazılı bir not bıraktığını paylaşmıştı. Gençlerin hazırladığı hediye, bu tarihi anıya atıfta bulunarak tasarlanmasıyla dikkat çekti.

Törende Hazır Bulunan İsimler

Duygusal anların yaşandığı kabulde, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve eşi Nihal Özdemir, hazırlanan özel tabloyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim etti. Erdoğan, törenin ardından gençlerle yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anlamlı buluşmada ayrıca AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş ile AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Nevzat Yüce de yer alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Babalar Günü’nü kutladı.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir