Sivrihisar Kaymakamı olarak atanan Yunus Emre Temel, yeni görevindeki ilk resmi ziyaretini Sivrihisar Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Kaymakam Temel, Belediye Başkanı Habil Dökmeci tarafından makamında ağırlandı.
Görüşmede Neler Konuşuldu?
Ziyaret sırasında ilçenin genel durumu, süregelen çalışmalar ve gelecek dönemde planlanan hizmetler ele alındı. Kamu kurumları arasında iş birliğinin, vatandaşlara sunulan hizmetlerin etkinliği açısından önemi vurgulandı.
Başkan Dökmeci’den Teşekkür
Görüşmenin ardından açıklama yapan Başkan Dökmeci, ilçeye hizmet sunma noktasında tüm kurumlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Sivrihisar Belediyesi, Kaymakam Temel’in ziyareti için bir teşekkür mesajı yayımladı: “İlçemizde göreve başlayan Kaymakamımız Sayın Yunus Emre Temel, bugün belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Sayın Habil Dökmeci ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette ilçemize yönelik yürütülen çalışmalar ve iş birliği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyor, yeni görevlerinin ilçemize ve kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz.”
Kaynak: Eskisehir






