Eskişehirspor, yeni sezon yapılanması kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-kırmızılı kulüp, savunma hattını güçlendirmek amacıyla son olarak 12 Bingöl Spor forması giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Mustafa Eren Damar ile kesin anlaşma sağladı.
Sosyal Medyadan Açıklandı
Transfer gelişmesi, Eskişehirspor’un resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamayla duyuruldu. Kulüpten yapılan paylaşımda, genç oyuncuya camiaya hoş geldin dilekleri iletilirken, siyah-kırmızılı forma altında başarılar temennisinde bulunuldu.
Şampiyonluk Tecrübesiyle Dikkat Çekiyor
Kariyerinde Eyüpspor ve Mardin 1969 Spor gibi takımlarda da görev yapan 2004 doğumlu genç oyuncu, bugüne kadar toplam 57 resmi maçta sahaya çıktı. TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de şampiyonluk kupası kaldırma başarısı gösteren Mustafa Eren Damar, savunmada hem sağ bek hem de stoper pozisyonlarında görev yapabiliyor.
Kaynak: Eskisehir






