MENÜ
04 Haziran 2026 Perşembe
DOLAR 45,9795 ▲ %0,02
EURO 53,5436 ▲ %0,30
ALTIN 6.626,49 ▲ %1,10

AK Parti Eskişehir İl Başkanı’ndan Aşevi Tepkisi

Eskişehir’de Bayramlaşma Buluşması Siyasi Gündeme Dönüştü

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Dede Korkut Parkı’nda gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma programı, kent siyasetinin sıcak başlıklarının tartışıldığı bir platforma dönüştü. Teşkilat üyeleri, milletvekilleri ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği buluşmada, yerel yönetimlerin çalışmaları ve şehirde devam eden yatırımlar masaya yatırıldı.

Sivrihisar Devlet Hastanesi ve Altyapı Yatırımları Gündemde

Program kapsamında katılımcılara hitap eden AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, hükümetin kent genelinde yürüttüğü projelerin hız kesmeden sürdüğünü ifade etti. Sivrihisar Devlet Hastanesi’nin hizmete açıldığını müjdeleyen Albayrak, ilçelerdeki TOKİ konut inşaatlarının planlandığı şekilde ilerlediğini belirtti. Enerji yatırımlarına da değinen Albayrak, Kızılyer Köprüsü’nün tamamlanarak ilgili belediyeye devredildiğini ve Kalabak yolu üzerindeki çalışmaların bayram sonrasında ivme kazanacağını açıkladı.

Tepebaşı Belediyesi Aşevi İddialarına Sert Eleştiri

İl Başkanı Gürhan Albayrak, konuşmasının önemli bir bölümünü yerel yönetimlere yönelik eleştirilere ayırdı. Tepebaşı Belediyesi bünyesinde yaşandığı iddia edilen usulsüzlüklere değinen Albayrak, iddiaların ciddiyetine vurgu yaptı. Aşevi yardımları üzerinden yürütüldüğü öne sürülen para trafiği, sahte imza iddiaları ve MASAK raporlarına dikkat çeken Albayrak, kamu kaynaklarının şeffaf ve adil bir şekilde kullanılması gerektiğini dile getirdi. Dar gelirli vatandaşların haklarının korunması konusunda hukuki sürecin takipçisi olacaklarını aktardı.

Teşkilat Çalışmalarında Sahada Aktif Olma Vurgusu

Toplantıda söz alan AK Parti MKYK Üyesi Mürsel Çavdar ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan da birlik ve beraberlik mesajları paylaştı. Siyasi çalışmaların sadece seçim dönemleriyle sınırlı kalmaması gerektiğini belirten Çavdar, saha faaliyetlerinin aralıksız süreceğini ifade etti. Milletvekili Gürcan ise toplumsal dayanışmanın önemine değinerek, vatandaşlarla doğrudan temas kurmanın ve sorunlara yerinde çözüm üretmenin öncelikli hedefleri olduğunu kaydetti.

Kaynak: Eskisehir

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir