Erdoğan’dan Mansur Yavaş’a Altyapı ve Trafik Tepkisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkentte yaptığı açıklamalarda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın altyapı ve ulaşım politikalarını eleştirerek, yerel yönetimin sorunlara çözüm üretmek yerine bahanelere sığındığını belirtti. Geçmiş dönemde yaşanan su sıkıntılarına ve şehirdeki trafik yoğunluğuna değinen Erdoğan, yol yapımının trafiği artıracağı yönündeki yaklaşımları gerçek dışı bulduğunu ifade etti.
“Türkiye’nin Muhalefet Açığı Giderek Büyüyor”
Konuşmasının devamında genel siyasete ve ana muhalefet partisine yönelik değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Türkiye’de nitelikli bir muhalefet boşluğu olduğunu savundu. Siyasetin kişisel kariyer odaklı mücadelelere alet edilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Erdoğan, ülkenin ikinci büyük partisinin sürekli iç kargaşa ve gerilimlerle gündeme gelmesini eleştirdi.
Karşılarında iç çekişmelerle boğuşan bir muhalefet görmek istemediklerini belirten Erdoğan; hizmet, vizyon, eser ve fikir alanında yarışabilecekleri, kendi seviyelerine uygun bir muhalefet arayışlarının sürdüğünü vurguladı.
Kaynak: Bizimankara





