Protokol Üyeleri Mutluluğa Ortak Oldu
Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen düğün töreniyle bir şehit kızı daha dünyaevine girdi. Merasime Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Bedir Deveci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan ve çok sayıda davetli katılarak genç çiftin heyecanını paylaştı.
İsmail Kumartaşlı’nın Mesajı Duygulandırdı
Gültepe Askerî Tıp Akademisi’nde (GATA) devam eden tedavisi nedeniyle törene bizzat katılamayan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gönderdiği telgrafla salonda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Mesajın okunması sırasında davetliler gözyaşlarını tutamadı.
Başkan Kumartaşlı mesajında, Ayşegül’ü 18 yıl önce babasının şehadetinin ardından, tabutun arkasında bekleyen küçük bir çocukken tanıdığını ifade etti. Ayşegül’ün zorlu bir büyüme süreci geçirdiğini vurgulayan Kumartaşlı, “Mutlu olmayı en çok sen hak ettin” diyerek genç çifte vatanına ve milli değerlerine bağlı bir ömür temennisinde bulundu. Tören, şehit babasına okunan duaların ardından devam etti.
Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi






