Bolvadin’de LGS Gururu
2026 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınav sonuçlarının ilan edilmesiyle birlikte Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde önemli bir başarı kaydedildi. Alkasan Ortaokulu öğrencisi Musab Çınar Esiringü, sınavdaki tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birincileri listesine adını yazdırdı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleş Başarıyı Kutladı
Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş, Şube Müdürleri Turgut Karakuş ve Hasan Çağlar ile birlikte Türkiye şampiyonu Musab Çınar Esiringü’yü, ailesini ve okul idaresini makamında ağırladı. Kabulde, Esiringü’nün sergilediği azmin eğitim camiası için taşıdığı önem vurgulandı ve öğrencinin başarısı takdirle karşılandı.
Disiplinli Çalışmanın Sonucu: Tam Puan
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş, başarının tesadüf olmadığını, planlı ve disiplinli bir çalışmanın ürünü olduğunu ifade etti. Keleş, bu süreçte emeği geçen aileye, öğretmenlere ve okul yönetimine teşekkür ederek öğrencinin eğitim hayatındaki başarılarının devamını diledi. Görüşmenin sonunda Keleş, Türkiye birincisi olan Musab Çınar Esiringü’yü başarısından ötürü tebrik ederek kendisine çeyrek altın takdim etti.
Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi






