MENÜ
25 Haziran 2026 Perşembe
DOLAR 46,5170 ▲ %0,02
EURO 53,0696 ▲ %0,39
ALTIN 6.037,55 ▲ %0,96

Mısırlıoğlu Afyon’da Bayrak Mitingi İçin Çağrı Yaptı

Şehit Aileleri ve Gazilere Anlamlı Ziyaret

Afyonkarahisar’da saha çalışmalarını sürdüren Muhammet Mısırlıoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında şehit aileleri ve gazilerin toplumsal önemi vurgulanırken, bölgedeki güncel gelişmeler ve vatandaşların talepleri ele alındı. Mısırlıoğlu, şehit yakınları ve gazilerin milletin ortak emaneti olduğunu ifade ederek dernek üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Tandoğan Meydanı’nda Bayrak Mitingi

Mısırlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun katılımıyla 27 Haziran Cumartesi günü Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlenecek olan ‘Bayrak Mitingi’ hakkında detaylı bilgi paylaştı. Şehit ailelerini ve gazileri bu anlamlı buluşmaya davet eden Mısırlıoğlu, milli değerlere sahip çıkma mesajı verdi. Dernek ziyaretinin ardından kent merkezindeki esnafla bir araya gelen Mısırlıoğlu, tüm Afyonkarahisarlıları Türk bayraklarıyla birlikte başkentteki büyük buluşmaya katılmaya çağırdı.

Esnaf ve Vatandaşlarla İstişare Süreci

Şehir merkezinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Mısırlıoğlu, saha çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Milli birlik ve beraberliğin sergilenmesi açısından 27 Haziran’daki mitingin kritik bir öneme sahip olduğunu kaydeden Mısırlıoğlu, vatandaşların gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir