Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde hayatını kaybeden Malul Gazi Uğur Özcan, düzenlenen askeri törenle toprağa verildi. Çay Merkez Çarşı Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özcan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze merasimine Çay Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Anayasa Mahkemesi Eski Üyesi Avukat Celal Mümtaz Akıncı ile Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu katıldı. Ayrıca Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, askeri yetkililer, gaziler ve şehit yakınları da aileye destek olmak üzere törendeki yerini aldı.
Dernek Başkanı Kumartaşlı’dan Taziye Mesajı
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, törende yaptığı konuşmada merhum gazinin spor alanındaki başarılarına dikkat çekti. Özcan’ın hem kahramanlığı hem de sportif etkinlikleriyle Türkiye’yi dünyada temsil ettiğini belirten Kumartaşlı, kederli ailenin her zaman yanında olacaklarını vurguladı.
Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi






