Bolvadin’deki Düğünde Husumet Kanlı Bitti
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bir düğün salonunda meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada, 21 yaşındaki Seyit Çetinoğlu hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Olay, taraflar arasında alkolün etkisiyle başlayan tartışmanın kısa sürede büyümesi sonucu çatışmaya dönüştü.
Ağır Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kavga sonrası yaralanan şahısların kendi imkanlarıyla hastaneye ulaştıkları belirlendi. Silahla vurulan Seyit Çetinoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kavgada boğazlarından bıçak darbesi alan E.A. ve M.A.’nın durumlarının ağır olduğu, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan M.Ö. ve H.Ö.’nün ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
4 Şüpheli Gözaltına Alındı
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştıkları tespit edilen İ.A., C.Ü., M.S.K. ve L.Ç.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan ön incelemede, taraflar arasında geçen yıl yaşanan benzer bir olaydan dolayı husumet bulunduğu saptandı. Hayatını kaybeden Seyit Çetinoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.
Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi






