Teşkilat Çalışmaları Ankara’da Ele Alındı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, parti çalışmalarını ve teşkilat faaliyetlerini değerlendirmek üzere Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
Ahmet Kahveci’den Devlet Bahçeli Açıklaması
Görüşmede Afyonkarahisar genelinde yürütülen siyasi çalışmalar ele alınırken, yerel teşkilatın geleceğe yönelik faaliyet planları da değerlendirildi. Kabul sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kahveci, Genel Başkan Bahçeli’nin hayır dualarını aldıklarını ifade etti.
Ziyaretin ardından görüşlerini paylaşan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Türk siyasi hayatı ve ülkücü hareket için taşıdığı büyük öneme dikkat çekti. Kahveci, Bahçeli’nin çizdiği rotada yürümekten ve Türk milletine adanmış davaya hizmet vermekten gurur duyduklarını belirterek, MHP liderine sağlıklı ve uzun ömürler diledi.
Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi






