Öğrenciler Dil Becerilerini Sergiledi
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ‘Language Feast’ (Dil Festivali), Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Yabancı Dil Programı kapsamında hayata geçirilen etkinlik, yedi proje imam hatip ortaokulunun ortak çalışmasıyla tamamlandı.
Kültürel Tanıtımlar ve Gösteriler Sahnelendi
Bu yıl ikinci kez düzenlenen festivalde öğrenciler, İngilizce ve Arapça dillerinde hazırladıkları şarkı, skeç ve kültürel sunumları izleyicilerle paylaştı. Yabancı dilde iletişim becerilerini geliştirmeyi ve farklı kültürleri tanımayı hedefleyen organizasyonda, öğrencilerin sahne performansları katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Eğitimcilere Teşekkür Belgesi ve Plaket
Programa Afyonkarahisar İdare Mahkemesi Başkanı İslam Kaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Badak, okul idarecileri ve veliler katıldı. Organizasyona katkı sağlayan Şükrü Çelikalay, Gebeceler, Mehmet Akif Ersoy, Şemsettin Güneş, Erkmen, Şehit Sami Çifci ve Kadınana İmam Hatip Ortaokullarının öğretmenlerine teşekkür belgesi, okul müdürlerine ise plaket takdim edildi. Dil festivali, çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi





