Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki altyapı iyileştirme çalışmaları kapsamında, 9 Temmuz 2026 Perşembe gününden itibaren Orhangazi Mahallesi’nde bulunan Nedim Helvacıoğlu Bulvarı’nda yağmursuyu altyapı çalışmalarına başlayacak.
Etaplar Halinde Yol Kapatma Uygulanacak
Çalışmalar süresince hem sahada görev yapacak personelin hem de vatandaşların can ve mal güvenliğini teminat altına almak amacıyla belirlenen yol kesimleri aşamalı olarak araç trafiğine kapatılacak.
Sürücüler İçin Alternatif Güzergah Önerisi
Belediye yetkilileri, bölgeden geçiş yapacak sürücüleri trafik güvenliği kurallarına uymaları konusunda uyardı. Sürücülerin çalışma alanlarındaki trafik işaret ve işaretçilerini dikkate almaları, yönlendirmelere riayet etmeleri ve alternatif güzergahları kullanmaları talep edildi.
Çalışmalar Sonrası Trafik Normale Dönecek
Yağmursuyu altyapı çalışmalarının hızla tamamlanarak bölgedeki günlük yaşamın kesintisiz devam etmesi amaçlanıyor. Uygulamanın sona ermesiyle birlikte kapatılan yollar yeniden trafiğe açılacak. Belediye, süreç nedeniyle oluşabilecek olası ulaşım aksaklıkları için vatandaşlardan sabır ve anlayış beklediğini ileterek teşekkür etti.
Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi






