MENÜ
07 Haziran 2026 Pazar
DOLAR 46,1116 ▲ %0,02
EURO 53,1487 ▼ %0,94
ALTIN 6.409,16 ▼ %3,23

10 Yıl Sonra Aynı Acı! Şehit Polisin Baba Ocağında Yas

İstanbul Vezneciler’deki hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Yaşar Özlem, şehadetinin 10. yılında Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde törenle anıldı. Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen anma programında, kahraman polis ve tüm şehitler için dualar göğe yükseldi.

Sandıklı’da Duygu Dolu Anlar: Dualar Şehitler İçin Okundu

Sandıklı Hamamönü Camii’nde gerçekleştirilen Mevlit programına ilçe protokolü, emniyet mensupları, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Mevlid-i Şerif’in okunmasıyla başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. İlçe sakinleri, şehit polis memuru Yaşar Özlem’in ailesini bu anlamlı günde yalnız bırakmayarak acılarına ortak oldu ve taziye dileklerini yineledi. Caminin kubbesinde yankılanan dualar, vatan savunmasında can veren tüm kahramanların ruhuna hediye edildi.

Vezneciler Hain Saldırısı: O Karanlık Gün Hafızalarda

İstanbul’un Fatih ilçesi Vezneciler semtinde çevik kuvvet polislerini hedef alan bombalı araç saldırısı, Türk milletinin hafızasından silinmeyen acılardan biri olmaya devam ediyor. 2016 yılında gerçekleştirilen bu hain saldırıda 6 polis memuru görevleri başında şehit düşmüş, 6 sivil vatandaş da hayatını kaybetmişti. Yaşar Özlem, o gün genç yaşta vatan toprağına düşen yiğitlerden biriydi. Sandıklı halkı, şehidinin adını yaşatmak ve onun aziz hatırasını gelecek nesillere aktarmak adına her yıl olduğu gibi bu yıl da tek yürek oldu.

Vatan Evlatları Asla Unutulmuyor

Emniyet teşkilatı yetkilileri, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ve onların kendilerine emanet olduğunu belirtti. Hain terör örgütlerine karşı yürütülen kararlı mücadelenin sonuna kadar devam edeceği vurgulanırken, şehitlerin geride bıraktığı onurlu mirasın her zaman korunacağı ifade edildi. Anma programına katılan vatandaşlar, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kolluk kuvvetlerine minnet borçlu olduklarını dile getirdiler. Duaların ardından cami cemaatine ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulurken, duygu dolu anlar yaşandı.

Kaynak: Afyonturkeli Gazetesi

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir