DSP’den Tokat Gibi Cevap: Bizde Şaibeye Yer Yok!
CHP Meclis Grubu’nda bugün kılıçlar çekildi, ipler tamamen koptu. Kulislerden sızan bilgilere göre Kemal Kılıçdaroğlu, Özel-İmamoğlu ikilisini ‘yolsuzluk ve ahlaki zafiyet’ bagajıyla köşeye sıkıştırdı. Anadolu’daki seçim hezimeti sonrası eli güçlenen Kılıçdaroğlu, partiyi gasp etmeye çalışanlara karşı hamlesini yaptı.
Özgür Özel’in vekili Murat Emir’in kapalı kapılar arkasında yürüttüğü DSP operasyonu fena patladı. DSP lideri Önder Aksakal, ‘Şaibeli isimlerle işimiz olmaz’ diyerek kapıyı suratlarına kapattı. Kulislerde bu gizli görüşme trafiği, beklenen yeni oluşumun aslında bir ‘İmamoğlu’nu kurtarma partisi’ girişimi olduğunu tescilledi.
Artık ne Altı Ok ne de Atatürk maskesi bu ekibi kurtarmaya yetmeyecek. CHP içindeki bu kirli savaşta ahlaki üstünlük el değiştirirken, yeni partinin daha kurulmadan ölü doğacağı Ankara kulislerinde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Kaynak: Sabah